DE LA CUINA I LA VIDA

Converses amb Josep Lladonosa i Giró

Autor: MAMBRILLAS FINESTRA, IVAN

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

DE LA CUINA I LA VIDA

DE LA CUINA I LA VIDA

17,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
VIENA
Publicación:
01/01/2023
Colección:
MILFULLS
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El llibre més personal dun dels cuiners de referència del país, en què no es mossega la llengua parlant sobre la cuina moderna i lstar system dels darrers anys.En aquest recull dentrevistes, Josep Lladonosa parla de la cuina a casa nostra, de la professió de cuiner, i també de la transformació social, cultural i política que ha experimentat durant els …

El llibre més personal dun dels cuiners de referència del país, en què no es mossega la llengua parlant sobre la cuina moderna i lstar system dels darrers anys.

En aquest recull dentrevistes, Josep Lladonosa parla de la cuina a casa nostra, de la professió de cuiner, i també de la transformació social, cultural i política que ha experimentat durant els anys en què va exercir aquesta professió. Al llarg de les converses, no sestà devocar els aspectes més crus de la seva vida, de dirigir crítiques irades a levolució segons ell, aberrant, destinada principalment a enlluernar la clientela per justificar una factura desproporcionada de la professió, ni de reivindicar-se com un treballador de la cuina que sesforça a difondre el patrimoni culinari català.

Leer más

Más información del libro

DE LA CUINA I LA VIDA

Editorial:
VIENA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-18908-90-3
EAN:
9788418908903
Nº páginas:
144
Colección:
MILFULLS
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
23 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL

Ivan Mambrillas i Finestra (Lleida, 1980)


És llicenciat en sociologia i ha fet estudis de filologia catalana, de teoria de la literatura i de literatura comparada. Ha treballat com a periodista esportiu i com a periodista cultural i polític. Actualment és corrector i traductor en una empresa de serveis lingüístics de Lleida. Té diverses publicacions en revistes acadèmiques. 


Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar